Over mij

Ik ben Febe, gediplomeerde schoonheidsspecialiste, medische pedicure en Estetische deskundige.

Na mijn opleiding Schoonheidsverzorging, die ik heb afgerond in 2011, heb ik een specialisatie jaar gedaan, esthetische lichaamsverzorging waar ik voor slaagde in 2012.

Voor mij was dit nog niet genoeg en ben daarom kleine cursussen gaan volgen.

Ik ben begonnen bij massagebehandelingen zoals kruidenstempelmassage, Schelpenmassage en foulardmassage.

 

In 2013 opende ik mijn eigen schoonheidsinstituut met het merk Germaine de Capuccini voor gelaatsverzorgingen. Tot op heden volg ik nog trainingen om up to date te blijven met de gelaatsbehandelingen want het voornaamste voor mij is om het juiste advies samen met de juiste behandeling te geven

Tot voor kort heb ik een tweede merk voor gelaatsverzorgingen bijgenomen namelijk Medik8. Deze omdat ik vooral wil werken op huidverbetering. De behandelingen zijn er om de gewenste resultaten te behalen bij het behandelen van huidaandoeningen (acné, littekens, pigmentatie) en tekenen van ouderdom. Ook hier wordt nog op de voet opleidingen gevolgd.

Sinds 2014 ben ik medische pedicure in het sint-Jozef rusthuis te Munsterbilzen. Tot op heden behandel ik de voeten nog met passie maar zeker ook met de nodige zorg en normen.

 

Omdat ik continu bezig ben met mezelf te verbeteren heb ik in 2017 een opleiding Esthetische deskundige gevolgd waarvoor ik ook slaagde. In deze opleiding heb ik voornamelijk leren omgaan met huidproblemen, hoe ik deze kan herkennen en hoe ik bepaalde behandelingen kan toepassen op verschillende huidproblemen.

Natuurlijk is mijn passie om nog meer bij te leren en mijn kennis te verbreden. Zo volg ik op dit moment opleidingen voor wimperbehandelingen zoals lashextensions en lashlifting, en volg ik een opfriscursus voor visagie.

 

Het is belangrijk om mee te gaan met de mode en nieuwste technieken in de schoonheidbranche. Daarom kies ik de opleidingen zorgvuldig uit zodat het op de juiste manier aangeleerd wordt en blijf ik opleidingen volgen zodat ik met voldoende kennis behandelingen kan overbrengen tot de klant.